Политика за приватност

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

Со сета почит за вашата приватност, ние не бараат лични информации кога сте во посета blackjack77macedonia.com. Сепак, ако во текот на било истрага поврзани со производи или во текот на трансакцијата на сајтот информациите што ги давате се заштитени од неовластен пристап и ќе бидат информирани за тоа како ќе се користат информациите. Следната изјава објаснува информации практики на сајтот.

ОПФАТ

Извештајот опфаќа сите области на blackjack77macedonia.com наоѓа на blackjack77macedonia.com (сајтот). Информациите кои се добиени според практики за собирање на информации на веб-страницата е на информациите обезбедени од страна на поединци да blackjack77macedonia.com, што е надвор од трговија, бизнис или професија на поединци (информации).

Хиперлинкови се наоѓа на местото може да биде до и од други веб-сајтови, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на сајтови поврзани со blackjack77macedonia.com. blackjack77macedonia.com не поседува никаква одговорност за политики за приватност или содржината на други веб-сајтови. Ние ве охрабруваме да ги видиш политика на приватност на секоја компанија пред да одлучат да ги достават или поднесување на вашите лични податоци. Повеќе детали за хиперлинкови на сајтот може да се најдат на Условите за користење на сајтот.

ИНФОРМАЦИИ

Информации што ги (blackjack77macedonia.com) се соберат може да падне во две категории:

информации за следење, собрани кога корисникот снаоѓа преку сајт.

Лични информации се обезбедени од страна на корисниците на волонтерска основа.

Информации за следење

Следење на информации се собираат од страна на сајтот автоматски и систематски. Информациите се собираат за да ја видите активност на веб-сајтови, на посетени страници, времето поминато на сајт и сајтовите посетителите беа хиперврска од.

собира Мапа информации за следење на анонимна основа. Сајтот не освежува какви било лични информации со овие податоци.

Следење на информации се собираат од страна на логови на веб серверот и колачиња. Веб серверот се соберат податоци за активноста на веб-сајт. Колаче е пакет на информации се користат за следење, автентикација и одржување на одредени информации за корисниците на сајтот (параметри сајт и сл.) blackjack77macedonia.com песни повтори посети на страницата со помош на колачиња. компјутери посетителот се доделени колачиња, без собирање на какви било лични информации за корисникот на компјутерот, освен ако не е посебно наведено од страна на самиот корисник на волонтерска основа.

Следење на информации се користат за подобрување на дизајн на сајтови и содржини преку анализа на статистичките податоци на посети.

Лични податоци

Од страна на лични информации ќе значи корисникот име, e-mail адреса и, исто така, дополнителни информации за тоа не е задолжително. Лични информации може да се соберат на некои страници Мапа Ако посетителот сака да побара blackjack77macedonia.com прашање на интернет, кога симнување на софтвер, или ставање на ред за претплата.

Покрај тоа, лични информации може да се соберат, како дел од апликацијата на натпреварот.

На лични информации се користат за целите на промоција, администрација, вклучувајќи но не ограничувајќи се на проверка и известување на победниците.

Употреба на информатичко

Информациите кои се дадени на страницата се користи за обезбедување на корисниците со нови blackjack77macedonia.com услуги и / или промоции кои сметаме дека се од интерес на корисникот. Информации може да се дели во рамките на вработени, агенти, независни изведувачи или други blackjack77macedonia.com поврзани / поврзани лица и / или деловни партнери, кои дејствуваат во име на сајт со цел на исполнување и / или превозот наредба, попуст или награда . Лични информации нема да се дели со не- blackjack77macedonia.com сајтови, освен ако не се смета за неопходно како кога пополнувањето на вашиот трансакции. blackjack77macedonia.com држи никаква одговорност за политики на приватност на другите веб-сајтови, и предметот на нивната согласност за лекување на лични информации, како доверливи деловни информации со разбирање дека тоа може и не смее да се користи за други цели освен за извршување на нивните специфични лисја и директна функција.

адреси враќање e-mail корисникот се користи за да се испрати одговорите на e-mail и прашања ќе добиеме, како и да се обезбеди ажурирања на услуги, и да се информираат за дополнителни промоции и понуди.

Лични информации може да се открие кога е потребно да се во согласност со закон, или со добра волја да се најде на акцијата е потребно, односно да се спроведуваат или се однесуваат на Услови и правила, да се заштитат правата, безбедноста или сопственоста на blackjack77macedonia.com.

blackjack77macedonia.com не ја исклучува можноста за купување / продажба на активата нашата / други компании во текот на времето. Трансакциите на личните податоци еден вид поглед гостите само како бизнис средства. Покрај тоа, информации можат да се пренесат во случај на или кога blackjack77macedonia.com или сите од своите средства ги купил или се предмет на ликвидација во стечај.

Заштита на податоци

Високо професионални системи за безбедност се користи за да се спречи неавторизиран пристап, да се задржи точноста на податоците и гарантира правилна употреба на информации. Системи кои се користат на овој сајт се во согласност со најновите безбедносни стандарди и вклучуваат потребни електронски, физички и менаџерски процедури, кои помагаат за заштита на собраните информации на интернет и да осигура и гарантира правилно користење.

Сепак, се должи на фактот дека нема податоци може да биде целосно бесплатно на интернет, ние не може да гарантира дека сите информации доставени до нас ќе биде целосно безбедна и сигурна. Корисниците обезбеди информации на сопствен ризик. blackjack77macedonia.com постојано се проценува и оценува способностите на нови технологии во обезбедување на дополнителна заштита на информациите.

Пристап до личните податоци

На личните информации обезбедени за нас не треба да се користат или дели, освен ако не е поинаку предвидено со следнава изјава. Ако повеќе не сакате да добивате информации од blackjack77macedonia.com, Ве молиме кликнете тука за да се вратиш.

Правото да ги менува Изјава за приватност

blackjack77macedonia.com држи и го задржува правото за измена на оваа изјава во секое време. Промените ќе бидат ефикасни право по објавувањето на сајтот. Последно освежено на 24 февруари 2009 година немаше промени направени на содржината на оваа изјава.

popup

Добијте импресивен бонус од безбеден онлајн казино

300€