Услови на употреба

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

ПРИФАЌАЊЕ НА УСЛОВИТЕ

blackjack77macedonia.com (сајтот) е достапна за сите корисници. На информации, документи, препораки и софтвер (материјали) и услугите што се предвидени тука се во согласност со следните услови на користење. Во случај корисникот е под 21, тој мора да се прочита овој документ во присуство на родител или законски старател. Ако корисникот или родител / старател корисникот не се согласувате со следните услови, треба да се престане со користење на сајтот од сега па натаму. Со користење на сајтот или на било кој од материјали или услуги, вие автоматски се согласувате со Условите на употреба. blackjack77macedonia.com го задржува правото за промена и менување на условите за користење на своето дискреционо. Ако сакате да продолжите со користење на сајт, откако било какви промени на условите за негово користење ќе се смета дека државата ќе ги прифати сите промени. Исто така, секоја употреба на материјали, се применуваат за одредени правила, е предмет на дополнителни услови за да оние што се опишани тука, во Условите за користење. Сите дополнителни и дополнителни услови ќе биде додадена кон следниве Услови на Употреба. Прекршување на било кој од овие Услови на употреба ќе доведе до автоматско престанување на овластување и пристап до веб-сајт, и корисникот мора да го уништи било кој симне или печатени материјали од сајтот.

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ

Марките (кои вклучуваат логоа, трговски марки и марки), откриени на овој сајт се својства на blackjack77macedonia.com или други трети страни. Секое користење на марки во сопственост на местото на други трети лица е забрането. Материјали и услуги од blackjack77macedonia.com се заштитени со авторски права и други закони за интелектуална сопственост, па затоа секое неовластено користење на нив се смета како повреда на тие закони. корисниците blackjack77macedonia.com не се одржи било која директна или индиректна права под никакви патенти, авторски права, трговски марки или трговски тајни информации кои се однесуваат на материјали и / или услуги. Секое користење (на пример, повторно пишување, копирање и преведување) на информации се најде на овој сајт (на пример, документи и фотографии) без писмена дозвола од сајтот е забрането. Било кој од кабинетите на информации на овој член не не грант или гарантира било која лиценца под никакви авторски права или патенти.

Испраќање на било материјали, информации, техники, идеи или концепти (Повратните информации) на сајтот, корисникот се согласува и потврдува дека:

повратните информации не содржи никакви сопственички и доверливи информации;

blackjack77macedonia.com не намера или да преземе обврска за било каков вид на експлицитни или имплицитни доверливост во однос на повратните информации;

на blackjack77macedonia.com е и ќе има право да го користи или открие било повратни информации за било која цел во дискреционо во целиот свет;

на повратните информации стане сопственост на blackjack77macedonia.com, без обврска на било каков вид на корисникот;

blackjack77macedonia.com не се обезбеди надомест или надомест од било кој вид.

ГАРАНЦИИ И ОТКАЖУВАЊА

Сајтот нуди сите материјали и услуги "КАКО ШТО СЕ". BLACKJACKDOC.COM ОТФРЛА СИТЕ ИЗРАЗЕНИ ИЛИ ГАРАНЦИИТЕ ШТО СЕ ПОДРАЗБИРААТ, ВКЛУЧУВАЈЌИ НО НЕ ОГРАНИЧУВАЈЌИ СЕ НА ГАРАНЦИИТЕ ШТО СЕ ПОДРАЗБИРААТ ПРИ ПРОДАЖБА И ЗА СООДВЕТНОСТ ЗА ОДРЕДЕНА НАМЕНА, ЦЕЛОСНО СТЕПЕН ДОЗВОЛЕН СО ПРИМЕНЛИВИОТ ЗАКОН. BLACKJACKDOC.COM не може и не гарантира дека било на местото на настанот; Или било која содржина, материјали, информации, производи (вклучувајќи и софтвер) и / или услугите кои се достапни за вас на ИЛИ ПРЕКУ САЈТОТ; СЕРВЕРИТЕ; Или преку e-mail добиени од BLACKJACKDOC.COM содржат вируси И / ИЛИ ДРУГИ ДЕЛОВИ HARMFULL BLACKJACKDOC.COM држи никаква одговорност за било каква штета која може да произлезе од КОРИСТЕЊЕТО НА САЈТ ИЛИ НА КОЈ БИЛО СОДРЖИНА, информации, материјали, производи (вклучувајќи софтвер) и / или услуги на располагање на вас на ИЛИ ПРЕКУ САЈТОТ, ВКЛУЧУВАЈЌИ ГИ, НО НЕ ОГРАНИЧЕНИ НА СЛУЧАЈНИ, КАЗНЕНИ ДИРЕКТНИ, ИНДИРЕКТНИ, И ПОСЛЕДИЧНИ ШТЕТИ, ВКЛУЧУВАЈЌИ НО НЕ ОГРАНИЧЕНИ НА штета која може да резултира со ЗАГУБА НА ПОДАТОЦИ ИЛИ НА ПРОФИТ, ДУРИ И АКО предупреди ЗА МОЖНОСТА ОД ТАКВИ ШТЕТИ. КОРИСНИЦИ ЈАСНО РАЗБИРАЊЕ И СЕ СОГЛАСУВАТЕ ДЕКА КОРИСТЕЊЕТО НА ОВАА СТРАНИЦА Е НА НИВНИТЕ СОПСТВЕН РИЗИК.

Било какви грешки, вклучувајќи и техничка или други, можни печатни грешки или неточности. blackjack77macedonia.com го задржува правото да прави промени на услуги и материјали на овој сајт во секое време без претходна најава.

Материјали и / или услуги на овој сајт може да биде надвор од тој датум, а blackjack77macedonia.com не се обврзува она за ажурирање на таквите материјали или услуги.

Сите линкови до страници на трети лица не се во контрола и одговорност на blackjack77macedonia.com.

blackjack77macedonia.com не носи одговорноста за било која друга веб-страница на која можете да одберете да имаат пристап и да се поврзе со преку овој сајт. Врските на овој сајт се предвидени само како погодност, и blackjack77macedonia.com не се одржи или одобрува или прифаќа било каква одговорност за содржината на таквите веб-сајтови.

ОБЕШТЕТУВАЊЕ

Корисниците се согласуваат да го обештети и држете blackjack77macedonia.com и сите тоа е сопствениците, подружници, филијали, ко-branders, агенти или други партнери и вработени безопасни од било каква одговорност, губење, побарување или побарувачка, вклучувајќи разумни адвокатски такси, направени од страна на било која трета страна заради или што произлегуваат од корисниците содржина поднесе, пост или пренесува преку страницата (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на било Корисничка содржина), нивната употреба на сајтот, нивната поврзаност со сајт, прекршување на Условите за користење, или прекршување на било кое друго лице е или законски права ентитетот.

popup

Добијте импресивен бонус од безбеден онлајн казино

300€